Vi er på Facebook​

Følg med på Facebook hvor vi jævnligt opdaterer med spændende nyheder samt vores senest projekter, og hvad vi ellers går rundt og foretager os.​

Udskiftning af vinduer​ i høj kvalitet

​Overvejer du udskiftning af vinduer i din bolig? Hos Jernvedlund Træbyg i Gredstedbro tilbyder vi udskiftning af vinduer i private boliger og virksomheder i Ribe, Esbjerg og omegn, som værdsætter håndværk i høj kvalitet. Vi er en erfaren virksomhed, der har serviceret et væld af kunder siden 1976, hvorfor vi har udskiftet mange vinduer og døre, særligt i parcelhuse. 

Oplever du, at dine døre og vinduer synes utætte, slidte eller medtagede, er nye vinduer ofte en rigtig god investering, der tjener sig selv ind igen. Det øger værdien på din bolig, men det sparer dig også penge på varmebudgettet, da varmen siver ud gennem gamle vinduer og døre.

Optimér indeklimaet med udskiftning af vinduer

Har dine vinduer set bedre dage, giver vi gerne en faglig vurdering af, hvad der bedst kan betale sig i det konkrete tilfælde. Om der blot skal renoveres, eller om der skal en udskiftning af vinduer til. Sammen med dig finder vi den løsning, du bedst kan se dig selv med. Både hvad angår økonomi, men også i forhold til udseende og materialer. 

Vi rådgiver gerne om, hvad der er bedst at gøre, hvorfor udskiftning af vinduer typisk vil være en givtig investering, der kan gavne indeklimaet betragteligt. Bliver varmen ved med at sive ud, kan der blive køligt eller fugtigt, når radiatorerne i højere grad må træde til. Derfor er energioptimering med energiruder en klog investering i fremtiden.

Vi anvender nogle af de bedste materialer

Ønsker du at energioptimere din bolig med udskiftning af vinduer, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden, når vi udfører arbejdet for dig. Kan vi ikke selv løfte de gamle vinduer ud, lejer vi en kran, der kan.

Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører på markedet, som blandt andre, omfatter Velfac, Trælasten og Rationel. Desuden samarbejder vi med en fugespecialist, som leverer 100% tætte fuger, i høj kvalitet. Ønsker du ovenlys, anvender vi Velux tagvinduer, som fører rigtig meget lys ind i din bolig.

Bestil et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer på telefon 7543 5240 eller skriv en e-mail til bs@jvltb.dk.​

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet

​Jernvedlund Træbyg ApS

Plougstrupvej 26

6771 Gredstedbro

CVR: 27242847

Medlem af Dansk Byggeri