Følg os på Facebook​

Følg med på Facebook hvor vi jævnligt opdaterer med spændende nyheder samt vores senest projekter, og hvad vi ellers går rundt og foretager os.​

Tilbygning​ – mere plads til en overkommelig pris

En families boligbehov ændrer sig med jævne mellemrum. 

Fx når et lille nyt medlem bliver tilføjet familien, eller når nogen bliver grebet af en spændende ny hobby. Så er der straks brug for mere plads derhjemme, der får hverdagen til at glide nemmere.

Hos Jernvedlund Træbyg i Gredstedbro er vi specialister i tilbygning til parcelhuse og har siden 1976 hjulpet boligejere i Esbjerg, Ribe, Bramming og omegn med at realisere deres boligdrømme.

Tilbygning frem for at bygge nyt

Budgettet rækker ikke altid til at bygge nyt. Og det kan også være svært at sige farvel til en bolig og et lokalområde, der har dannet rammerne for fælles mindeværdige oplevelser.
​​
Det naturlige valg er tilbygning. Her får du og familien den plads, som I efterspørger – men uden al besværet med at flytte. 

Samtidig kan I blive i jeres nabolag og dermed beholde ungerne i den samme skole såvel som den tætte forbindelse til vennerne.

Tilbygning i harmoni med din bolig

​Vi kan skabe en tilbygning, der passer til jeres byggeri – med de samme byggematerialer. Dermed ser jeres tilbygning ud som om, at den altid har været en del af den eksisterende bolig.
​​

​Hvad koster en tilbygning til et hus?

Den endelige pris vil afspejle omfanget, arbejdstimerne og materialevalget, der skal til, for at gøre jeres tilbygning til virkelighed og give hele familien mere plads at boltre sig på.

Om jeres tilbygning kommer i form af udestue, børneværelser, kontor, carport, en garage eller et hobbyrum er op til jer.

​​Rådgivning om udformning & materialer

Før I kaster jer ud i en omfattende tilbygning, kan det være en god ide at søge råd hos erfarne fagfolk som os.


Kvalificeret rådgivning om tilbygningen, inkl. hvilke materialer I behøver, er blandt de ting, vi kan byde ind med i den forbindelse.

​Vi hjælper naturligvis også med at indhente de nødvendige byggetilladelser, så I ikke skal bekymre jer om petitesserne.

Glæd familien og bestil et tilbud

I kan få den bolig, som I drømmer om, og det behøver ikke at være et besværligt projekt til uoverkommelige priser.

​Det eneste I skal gøre er at tage kontakt til en fagmand, fx vores firma, og bestille et uforpligtende tilbud på en tilbygning.

​​

Ring på telefon 75 43 52 40 eller skriv en e-mail til bs@jvltb.dk – så lægger vi sammen grundstenen til en tilbygning, der kan glæde hele familien.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst nedenstående formular – så kontakter vi dig hurtigst muligt​!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet

​Jernvedlund Træbyg ApS

Kirkebakken 29

6771 Gredstedbro

CVR: 27242847

Medlem af Dansk Byggeri