Vi er på Facebook​

Følg med på Facebook hvor vi jævnligt opdaterer med spændende nyheder samt vores senest projekter, og hvad vi ellers går rundt og foretager os.​

Tilbygning​ giver ekstra plads i boligen

​Overvejer du at få lavet en tilbygning, til huset, i stedet for at bygge nyt eller flytte? Hos Jernvedlund Træbyg i Gredstedbro er vi specialister i opførsel af tilbygning til parcelhus, da vi siden 1976, har hjulpet rigtig mange kunder i Esbjerg, Ribe og omegn med at realisere deres boligdrømme. 

Hvorfor flytte, hvis du er glad for at bo, hvor du bor, men blot mangler et ekstra værelse eller to? Vi kan lave en tilbygning, der passer til det eksisterende byggeri, hvor vi endda anvender samme byggematerialer, så det ser helt ens ud. Vi kan også hjælpe med, at indhente alle tilladelser, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Få en tilbygning i stedet for at bygge nyt hus

Mangler I plads i boligen, og synes I det er svært at få hverdagen til at fungere, fordi pladsen er for trang? Rigtig mange vælger at få opført en tilbygning i stedet for at bygge et helt nyt hus, da det er muligt at integrere en ny bygning med den eksisterende. 

Vores mangeårige erfaring og ekspertise har givet os indsigt i, hvorledes et sådant projekt kan se ud. Det er vores fornemmeste opgave, at få det til, at stå som en helhed sammen med det eksisterende, så det ikke skiller sig ud, med mindre dette ønskes.

Om det er en udestue, børneværelser, et kontor, en carport, en garage eller et hobbyrum - det er helt op til dig. Vi hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed, så dig og familien får mere plads at boltre jer på. 

​Professionel rådgivning om udformning og materialevalg

Har du brug for en dygtig fagmands professionelle vurdering og rådgivning om, hvordan og hvorledes en tilbygning kan se ud, samt valg af materialer, er vi altid behjælpelige med at svare på spørgsmål. Sammen finder vi den løsning, der er optimal for jer. Bestil et uforpligtende tilbud på en tilbygning hos os.

Ring på telefon 7543 5240 eller skriv en e-mail til bs@jvltb.dk - vi ser frem til at høre dine tanker, vedrørende dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet

​Jernvedlund Træbyg ApS

Plougstrupvej 26

6771 Gredstedbro

CVR: 27242847

Medlem af Dansk Byggeri