Vi er på Facebook​

Følg med på Facebook hvor vi jævnligt opdaterer med spændende nyheder samt vores senest projekter, og hvad vi ellers går rundt og foretager os.​

Tagrenovering​ der lever op til gældende lovkrav

Søger du en kompetent tømrervirksomhed til tagrenovering i Ribe, Esbjerg og omegn, er vi hos Jernvedlund Træbyg i Gredstedbro, specialister i tagrenovering med erfaring siden 1976. Vi udfører renovering af alle typer tag i tegl, beton og eternit, og vi kan også hjælpe med pap- og skifertag, da vi samarbejder med nogle dygtige håndværkere. 

Når vi udfører en tagrenovering, efterisolerer vi dit tag efter nuværende, gældende lovkrav. Tidligere har man ikke haft samme krav til mængden af isolering, hvorfor der med fordel kan tilføres et tykkere lag, hvilket bidrager til at holde på varmen.

Vi tilbyder hovedentreprise på tagrenovering

Har du et helt tag, der trænger til en grundig tagrenovering, kan vi varetage hele entreprisen. Vi entrerer selv med relevante håndværkere, for at nå i mål med et flot resultat. Derfor kan du få dit tag i de materialer, du ønsker - og har du brug for rådgivning, hjælper vi naturligvis gerne. 

Ved renovering af et helt tag tager vi os også af kviste og tagrender samt lægger underlag til paptag, hvis dette ønskes.​

Vi udfører også mindre reparationer ved eksempelvis stormskader, men primært er det udskiftning af tag og tagrenovering der er vores speciale.

Få ovenlys i taget og få mere lys ind

Er der for mørkt i din bolig, kan du passende, i forbindelse med din tagrenovering, få udstyret dit nye tag med ovenlys i form af Velux tagvinduer. 

Lys giver mere liv i boligen, og du får samtidig nogle mere nutidige og energivenlige vinduer, der optimerer indeklimaet. Vi udfører også ovenlys, så det lever op til gældende lovkrav, således at dit færdige projekt med tagrenovering, ser rigtig flot ud og kvaliteten er i top.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af dit tag. Ring til os på telefon 7543 5240 eller skriv en e-mail til bs@jvltb.dk​​.​

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet

​Jernvedlund Træbyg ApS

Plougstrupvej 26

6771 Gredstedbro

CVR: 27242847

Medlem af Dansk Byggeri